Kapcsolat Kapcsolat
+40 367 804 201 +40 367 804 201

Reggeli és bár

Reggeli és bár

A Fidelitas Hotel minden nap bőséges svédasztalos reggelit kínál, 07:00 és 09:30 között, mely minden szállóvendég rendelkezésére áll. A nemzetközi elvárásoknak megfelelő magas minőségű termékek mellett, helyi kézműves termékek is helyet kapnak reggeli kínálatunkban.

 

Természetesen fáskemencés kovászolt pityókás kenyeret szolgálunk fel. A köménymaggal vagy chillivel ízesített érlelt sajtok, padlizsánkrémmel vagy hagyományos zakuszkával még kiválóbb fogás lehetnek. Felvágottjaink között füstölt bélszín, minőségi csirkesonka, kolozsvári szalonna, mangalica tepertyű, érlelt és pikáns szalámi, illetve paprikás kolbász is találhatók.

Friss zöldség és gyümölcs, kevert zöldsaláta, gyümölcsös és natúr joghurtok, növényi tej, müzli és zabpehely közül válogathatnak a speciális étrendet követő vendégeink.

A tojásreggeli mindig frissen, rendelés után készül.

Kávé, tea, friss víz és gyümölcslevek korlátlan mennyiségben fogyaszthatók.

 

Tapasztalatunk szerint, minden kedves vendégünk maximálisan elégedett reggeli kínálatunkkal, amely nyári időben teraszunkon is fogyasztható.

Reggelizni vágyó, nem szállóvendégeinket is szívesen fogadjuk!

 

A szálloda étkező része napközben bárrá alakul át.

A Fidelitas Bár finom kávéval, minőségi borokkal, helyi és import sörökkel, rövid italok hosszú listájával várja vendégeit naponta 10:00 és 22:00 óra között.

 

Szívesen látjuk!

Ro
En