Contact Contact
+40 367 804 201 +40 367 804 201

Mic dejun & Bar

Mic dejun & Bar

În fiecare zi, hotelul Fidelitas oferă un mic dejun bogat în stil bufet suedez, între orele 07:00-09:30, care stă la dispoziția tuturor oaspeților cazați în hotel. Pe lângă produsele de calitate, care corespund standardelor internaționale, oferta noastră este îmbogățită cu produse locale, manufacturate.

 

În mod firesc pe masa noastră găsiți pâine de casă cu cartofi, pe care brutarii locali pregătesc în cuptor cu lemne. Brânzeturi cu chimion sau cu chilli, zacuscă tradițională și vinete sunt alegeri excelente. Între mezelurile noastre se găsesc mușchi afumat, șuncă Sissi de pui de calitate, slănină a la Cluj, jumări mangalița, salam săsesc și picant, respectiv cârnați cu boia de ardei.

Oaspeții cu regim special pot alege fructe și legume, salată verde, iaurt natur și cu fructe, cereale si muesli, lapte vegetal.

Mâncare de ou pregătim proaspat, la comandă.

Cafea, ceai, apă și sucuri de fructe se pot consuma din belșug.

 

După experiența noastră, toți oaspeții noștri sunt mulțumiți la maxim cu oferta noastră de mic dejun, care eventual se poate servi și pe terasă.

Așteptăm cu drag și oaspeții, care nu sunt cazați în hotel.

 

Restaurantul hotelului în timpul zilei se transformă într-un bar elegant. Barul Fidelitas vă aşteaptă zilnic, între orele 10:00 şi 22:00, cu cafea fină, vinuri de calitate, beri locale si import și o listă lungă de băuturi spirtoase.

 

Vă așteptăm cu drag!

Hu
En