Contact Contact
+40 367 804 201 +40 367 804 201

Conceptul

Conceptul

Prin realizarea centrului Fidelitas Hotel Spa&Conference nu numai o clădire ruinată a scăpat de distrugere, dar oraşul Sfântu Gheorghe s-a îmbogățit și cu un cămin de elevi bine echipat.

 

Hotelul este parte integrală a fluxului turistic al regiunii, o nouă locaţie a ospitalităţii tradiţionale transilvănene, la nivel profesional. Hotelul nostru vă aşteaptă cu o echipă bine pregătită şi în cel mai modern confort.

 

Așteptăm vizita dumneavoastră!

Pătrunde într-un univers de atmosferă unică

 

Pe clădirea renovată cu soluţii arhitecturale speciale, porţiunile originale ale pereţilor de cărămidă, lăsate la vedere în mai multe locuri, au efect de elemente ornamentale. Realizarea clădirii din beton, oţel şi lemn îi conferă interiorului o atmosferă unică, iar amintirile trecutului sunt dezvăluite de fotografiile de odinioară.

 

Mobilierul camerelor creează o atmosferă plăcută și familiară prin întâlnirea armonioasă a diferitelor stiluri. Sălile de conferință situate la mansardă, multifuncționale, cu lumină naturală, sunt excelente pentru convenţii profesionale și de afaceri. Baza wellness, situată la subsol, serveşte odihna şi relaxarea clienţilor noştri.

Istoricul clădirii

Clădirea a fost construită în anii 1958-1959 ca şi cămin a fostei fabrici de textile. Edificiul, prezentând particularităţile realismului socialist, la începutul perioadei de construire din elemente prefabricate şi a tipizării nepretenţioase, a fost unul dintre ultimele clădiri de construcţie artizanală în Sfântu Gheorghe.

 

După privatizare, clădirea a fost nefolosită mai mult de un deceniu, după care a fost renovată ca investiție a Bisericii Reformate din Transilvania. Pe durata renovării, arhitecţii și constructorii (OpenWorks și Install-All) au încercat să păstreze şi să accentueze caracterul unic al clădirii.

Hu
En